Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuojaseloste 23.5.2018

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR mukainen) tietosuojaseloste ja Suomen henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus, laki tai oikeutettu etu.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Lankaliie Villa Pallo Oy

Y-tunnus: 2905552-3

Osoite: Saapastie 2, 33950 Pirkkala, Finland

Puhelin: 040 523 76 70

Sähköposti: kauppa@villapallo.fi

Rekisterin nimi

Lankaliike Villa Pallon asiakas- ja markkinointirekisteri

Mitä henkilötietoja käsitellään?

Kun rekisteröidyt verkkokauppaamme, teet tilauksen, tilaat uutiskirjeemme tai olet yhteydessä meihin, keräämme sinusta asiakasrekisteriimme henkilötietoja jotka lähetät meille itse. Näitä tietoja ovat mm. etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta sekä tekniset tiedot (IP-osoite ja selaintiedot) ja evästeet. Yritysasiakkaalta tallennetaan myös yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Rekisteröitynyt asiakas voi myös itse päivittää tietojaan kirjautumalla verkkokauppaan.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Käytämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin, analyysi- ja profilointitarkoituksiin, tilastointiin ja uutiskirjeisiin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus ja sitä seuraavat lakisääteiset velvoitteet, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja mm. logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Käytämme eri palveluntarjoajia mm. verkkokauppa-alustan ylläpitoon, logistiikkapalveluja tilausten toimituksiin, maksunvälitykseen ja luotonanto- ja maksupalveluihin. Uutiskirjeiden lähettämiseen käytämme EU:n tietosuoja-asetukseen sitoutunutta Mailchimp-palvelua. Mailchimp säilyttää tietojasi EU/EES- alueen ulkopuolella.

Palveluntarjoajat voivat käyttää henkilötietojasi vain tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin.

Tietojen suojaus

Tietosi ovat tallessa sähköisessä järjestelmässä palomuurin, salasanojen ja muiden teknisten ratkaisujen takana. Rekisterin tietoihin on pääsy vain Lanka- ja käsityöliike Anjalinin palveluksessa olevilla määritetyillä henkilöillä sekä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtäviensä hoitamiseen. Kaikkia rekisteriä käyttäviä sitoo salassapitovelvollisuus.

Kassa, kirjautuminen ja muut salasanoja tai henkilötietoja sisältävät sivut on suojattu vahvalla pankkitasoisella TLS suojauksella.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriin. Sinulla on oikeus täydentää ja oikaista tietojasi.  Sinulla on myös oikeus vaatia tietojesi poistoa niiltä osin kuin se on Lanka- ja käsityöliike Anjalinia koskevien lakisääteisten velvollisuuksien noudattamisen tai muun laissa säädetyn perusteen johdosta mahdollista. Sinulla on myös oikeus koska tahansa peruuttaa antamasi suostumus vastaanottaa meiltä uutiskirjeemme jokaisen kirjeen lopussa olevan linkin kautta tai olemalla meihin yhteydessä.

Oikeuksiasi koskevat pyynnöt voit lähettää meille postitse tai sähköpostilla.

Linkit ja evästeet

Tämä tietosuojaseloste koskee vain Lanka- ja käsityöliike Anjalinia. Verkkosivuillamme on linkkejä, jotka vievät muille sivustoille, joten tutustuthan näiden sivustojen tietosuojalausekkeisiin erikseen.

Käytämme evästeitä, joilla kerätään teknistä tietoa sekä tietoa sivujen käyttötavoista asiakaskokemusten parantamiseksi. Käyttääksesi sivujamme sinun on sallittava verkkoselaimesi evästeiden käyttö. Halutessasi voit ottaa selaimesi asetuksista evästeet pois käytöstä, mutta tällöin et ehkä pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja.

Lanka- ja käsityöliike Anjalin pidättää oikeuden päivittää tätä tietosuoja- ja rekisteriselostetta tarvittaessa tai lain niin vaatiessa.